top of page

Help De Volkskeuken & de bakkerij groeien

Help je ons het doel van €16.500,- te behalen zodat we De Volkskeuken & de bakkerij kunnen doorontwikkelen?

Untitled_Artwork 5.png
Untitled_Artwork 13.png

Onze droom

Binnen vijf jaar zijn er Volkskeukens op tien locaties in Den Haag. Wij zien het in deze tijd als grote noodzaak dat we weer leren om voor elkaar te zorgen. En dat kan op een leuke manier door elkaar te ontmoeten, samen te koken en samen te eten.

Naast elkaar kunnen ontmoeten, hebben we elkaar ook nodig. 

Wij krijgen de kans om een volgende stap te zetten met De Volkskeuken & de bakkerij. Een stap die noodzakelijk is om onze droom te realiseren. Voor deze stap is een investering nodig en is elke bijdrage, groot of klein, even waardevol. 

De Volkskeuken & de bakkerij hebben de kans om uit te breiden! En die uitbreiding is noodzakelijk om de groei van de Volkskeuken te stimuleren, maar ook om de capaciteit van de bakkerij te vergroten.

 

Liselotte is de initiatiefnemer van de Volkskeuken en eigenaar van de bakkerij. De bakkerij is het commerciële zusje van de Volkskeuken. De bakkerij ondersteunt De Volkskeuken  financieel en faciliteert de inkoop. De bakkerij is gevestigd in The New Farm, een plek met veel lokale ondernemers uit Den Haag. Op de afdeling is een extra ruimte ontstaan. Dit biedt een kans die Liselotte met beide handen aangrijpt. 

Met deze extra ruimte wordt de capaciteit van de bakkerij uitgebreid. Daarnaast zal de ruimte twee nieuwe functies voor De Volkskeuken vervullen. The New Farm wordt de logistieke Hub voor de verschillende locaties en we gaan een fermentatie en conserveer werkplaats realiseren.

DSC09701.jpg
DSC09680.jpg
DSC09709.jpg

Voor de uitbreiding is een investering nodig
die bestaat uit verschillende onderdelen:

Technische aanpassingen

Het klaarmaken van de werkruimte. Denk aan het plaatsen van werkbanken, een muur betegelen en technische aanpassingen die ervoor zorgen dat we op een goede en veilige manier kunnen samenwerken.

Untitled_Artwork 8.png
Aanschaf apparatuur

Aanschaffen van verschillende apparaten en materialen. Denk aan machines om grote hoeveelheden groente te verwerken, fermentatievaten en een tweede oven.

Untitled_Artwork 9.png
Direct inkopen bij producenten

Directe inkoop bij producenten in Portugal. Denk aan olijfolie, noten, bonen, rijst, kikkererwten en kruiden. We willen een pallet over laten komen. De pallet is goed om voor een heel jaar van te koken en te bakken.

Streefbedrag: €16.500,- 

Untitled_Artwork 10.png

Deadline:
15 september 2024

Untitled_Artwork 9.png
bottom of page